Miko is back in business!

Miko Ratavaara on Jetpilot Finland wakeboard vetäjä, ja on ollut tiimissä mukana alusta asti. Mikolla on todella siisti tyyli vetää ja on todella Sweet Spotti-maisella asenteella kaikessa mukana. Mikon kanssa ollaan tehty Jetpilotin kautta siis yhteistyötä jo pitkään ja jatketaan samaan malliin.
Mikolla oli ikävä loukkaantuminen alla, mutta nyt on paikat fiksattu ja kova veto jatkuu!
Tulevaisuudessa Mikon kanssa tehdään entistäkin tiiviimpää yhteistyötä Sweet Spotin kautta. Kerromme hieman myöhemmin uusista merkeistä joita Sweet Spot tulee lisäämään valikoimaan, ja nämä tuoteet tullaan näkemään myös tottakai Mikon käytössä.

Tsekatkaa todella tyylikäs pikku editti Mikon ekoista vedoista Ukkohllan cable parkissa! Ja kaikille muistutuksena, että Ukkohallassa järjestetään taas Cable Wake SM-kisat 1.8.

Ja jos haluat näyttää yhtä tyylikkäältä kuin Miko, kun oot wakeboardaamassa, niin kannattaa käydä poistamassa itselleen JETPILOTIN wakeliivit täältä: Jetpilot wakeliivit

Hyvä Miko!

Comments are closed