Black Strap huput ja huivit

Black Strap on jenkkiläinen merkki joka valmistaa erittäin teknisiä ja tyylikkäitä facemask-tuotteita. Valikoimasta löytyy balaclava huppuja, normaaleja huppuja, sekä isoja huppuja joita voit käyttää myös kypärän päällä. Näiden lisäksi valikoimata löytyy myös tuubihuivit ja bandanahuivit. Kaikista malleista on saatavilla myös lasten koot.

Black Strap on tunnettu näyttävistä printeistä sekä todella hyvin toimivasta materiaalistaan. Printti vaihtoehtoja löytyy yksivärisistä aina todella monivärisiin vaihtoehtoihin, sekä camo printteihin.
Materiaali on erittäin tekninen ja se pysyy kuivana koko rinnepäicän ajan vaikka sen läpi hengitetään, eikä se jäädy kiinni kasvoihin. Materiaali ei myöskään ala haisemaan kun sen läpi hengittää. Materiaalia voi käyttää myös laskulasien ja silmälasien pyyhkimiseen, joten se on täydellinen valinta rinteeseen.

Tuotteet on suunniteltu niin että ne ovat erittäin monikäyttöisiä sekä toimivia myös kypärän alla. Kaikki saumat on sijoitettu niin että ne eivät ala painamaan missään olosuhteissa.

Comments are closed