Sale

Insane Toys, Xlite snowscoot

799,00  750,00 

Poista
 • Kuvaus

  30-vuoden kokemuksella Insane Toys, snowscoot alkuperäinen valmistaja, tarjoaa snowscootit aina parhaaseen hinta-laatu suhteeseen.

  2021 Xlite snowscoot on täydellinen valinta aloittelevalle laskijalle, sekä jo kokeneelle laskijalle joka haluaa helposti käsiteltävän snowscootin. Rungon taivutettu yläputki antaa tilaa jaloille, eikä runko kolahtele sääriin helposti. Entistä leveämpi runko tekee laskemisesta erittäin helppoa ja jalat pysyvät vaivattomasti astinlaudalla, jonka pitoa on parannettu pienillä pulteilla. Korkeamman rungon ja säädettävän ohjaustangon korkeuden ansiosta tämä snowscoot sopii kaiken kokoisille laskijoille.
  Serie Slim sarjan medium jäykät sukset ovat helppo hallita ja antavat erinomaisen pidon leikkaavaan käännökseen. Ne toimivat erinomaisesti myös parkissa hyppimiseen ja reileihin. Leveyden ansiosta pärjäät niillä mainosti myös offareilla.

  Paketissa tulee mukana
  – Xlite runko, haarukka ja ohjaustanko
  – Serie Slim sukset
  – Carving kit suksien kiinnikkeet
  – Karkuremmi
  – Footstrap

  Rungon geometria on viilattu täydelliseksi viimeisen 10 vuoden aikana. Insane Toys on ollut markkinoilla jo 30 vuoden ajan ja kaikki tämä kokemus näkyy tuotteissa.

 • Lisätiedot
  Merkki

  Insane Toys snowscoot

  Materiaali

  alumiini

  Väri

  keltainen, punainen, harmaa, musta, Sininen, Vihreä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,