Powdery 6.5 snowscoot lautasetti

610,00 

Poista
 • Kuvaus

  Kolmen vuoden testaamisen jälkeen Insane Toys:n Powdery sukset on julkaistu. Powdery sukset on kehitetty tuomaan nautintoa kaiken tasoisille laskijoille. Lautojen täysin uusi ja innovatiivinen profiili sekä laadukkaimmat materiaalit, takaavat unhotumattoman laskukokemuksen! Laudat on suunniteltu antamaan enemmän joustoa sekä vakautta, optimoimalla nopeus kaikenlaisella lumella. Puuterilla ja hoidetulla rinteellä laskeminen ei ikinä ole ollut näin helppoa, eikä jäisiä rinteitäkään tarvitse enää pelätä. Enää tarvitsee päättää vain minkä väriset laudat haluat…

  Olitpa vasta aloitteleva snowscoot laskija tai jo vuosia laskenut konkari, olo on aina laskiessa parempi kun hallitset laskemista täysin itse. Powdery lautasetin kääntösäde on vain 10,5 metriä, joten voit tehdä vaivattomasti todella leikkaavia käännöksiä rinteessä, sekä ideaalinen profiili nopeisiin käännöksiin puiden välissä puuterilumessa.

  Powdery lautasetin vaikuttava 2,02 metrin pituus antaa snowscootillesi täydellisen vakauden puuterilumella ja erinomaisen sopeutumiskyvyn kaikilla alustoilla. Puuterilumi ei ole tämän lautasetin ainut pelikenttä, ne hämmästyttävät tehokkuudellaan myös hoidetuilla rinteillä, sekä jäisellä rinteellä. Kiitos erinomaisesti suunnitellun profiilin, snowscootistasi tulee erittäin helposti ohjattava, ja lautasetin suuri koko unohtuu hetkessä. Leveä keulasta, suippeneva perästä, nämä laudat ovat mukavat käyttää rinteessä kuin rinteessä. Powdery lautasetillä voit laskea kaikenlaisia rinteitä vaihtamatta lautoja.

 • Lisätiedot
  Merkki

  Insane Toys snowscoot

  Väri

  Rind, Structure, Wood

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,